Home PageDespre noi

Despre-noi

Înțelegem că vrei să îi oferi copilului tău cel mai sănătos start în viața, dar  s-ar putea să nu ai mereu timpul și energia necesară pentru a pregăti mâncarea pentru bebeluși – de la a căuta și cumpăra mereu ingrediente proaspete, la a crea un meniu variat, care să acopere nevoile nutriționale ale bebelușilor și până la a ”găti” propriu-zis.

Echipa Baby Fresh Food face toată munca pentru tine – ia rețete create special de medicul nutriționist și aprobate de medicul pediatru, caută cele mai bune ingrediente, pregătește fiecare fel de mâncare cu grijă și livrează – astfel încât ție nu îți rămâne decât să te bucuri de timpul petrecut alături de bebelușul tău în timpul mesei. Este momentul perfect pentru a crea legături emoționale puternice.

Meniurile oferite sunt adaptate stadiului de dezvoltare al copiilor și etapelor de diversificare recomandate în alimentația acestora. Astfel, meniurile Baby Fresh Food sunt grupate în patru categorii, în funcție de vârstă și etapa de dezvoltare: 6- 9 luni, 9-12 luni, 12-24 luni, 24 luni +.

Pregătite doar din ingrediente de cea mai bună calitate, fără adaos de arome, coloranți sau conservanți, Baby Fresh Food oferă o alternativă sănătoasă la mâncarea pentru bebeluși pasteurizată. Alegem cu grijă ingredientele folosite în rețetele noastre, de la producători și furnizori certificați. Folosim doar cereale, legume, fructe, carne și produse lactate proaspete, de la producători și furnizori atent selecționați.

[featured_products columns=”3″ orderby=”date” order=”desc”]