Home PageDESPRE NOICE ESTE BABY FRESH FOOD

BannerBFV2

Baby Fresh Food este primul furnizor din România de mâncare proaspăt pregătită din ingrediente 100% naturale, pentru copiii cu vârsta peste 6 luni. Produsele propuse, create de medicul nutriționist și aprobate de medicul pediatru, sunt adaptate stadiului de dezvoltare al copiilor și etapelor de diversificare recomandate în alimentația acestora. Pregătite doar din ingrediente de cea mai bună calitate, fără adaos de arome, coloranți sau conservanți, Baby Fresh Food oferă o alternativă sănătoasă la mâncarea pentru bebeluși pasteurizată.

Suntem convinși că în copilărie se pun bazele unei alimentații sănătoase și se educă gustul pentru hrana naturală, gustoasă. Credem cu tărie că un meniu diversificat, complex, cu alimente proaspete și de calitate, sunt esențiale pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor. De aceea, facem pasul următor în a schimba obiceiurile alimentare ale copiilor noștri.

Prin serviciul Foodie Bar furnizăm mâncare sănătoasă, gustoasă și apetisantă pentru petrecerile copiilor, precum și torturi fără zahăr, din ingrediente 100% naturale, pentru cei mici.

În plus, Baby Fresh Food devine partener de încredere pentru grădinițe, oferind o sursă de mâncare proaspătă și sănătoasă pentru meniul zilnic al copiilor, indiferent de vârsta acestora. Meniurile, create special pentru grădinițe de către o echipă de medici pediatri și medici consultanti in nutriție, sunt produse doar din ingrediente naturale, în laboratorul propriu Baby Fresh Food.