Home PageDESPRE NOICUM COMAND

Cum-comand

PRECOMANDA
Fiecare fel de mâncare din meniul Baby Fresh Food este pregătit din ingrediente proaspete, atent selecționate. De aceea, lucrăm doar cu precomandă de 24 ore. Precomanda poate fi făcută online, accesând shopul disponibil pe http://babyfreshfood.ro/meniuri-baby-fresh-food sau prin telefon, la numărul 0758 566 981. Comenzile se plasează până la ora 15:00, pentru livrare sau ridicare în ziua următoare (excepție fac zilele de weekend, când nu se fac livrări). Comenzile pentru luni pot fi plasate până duminică la ora 15:00.

INGREDIENTE
Fiecare preparat este gătit doar cu ingrediente naturale: fructe, legume, carne, pește, lactate, ouă, cereale. Produsele Baby Fresh Food nu conțin coloranți, aditivi și conservanți. Meniurile sunt pregătite înainte de livrare și au termen de valabilitate 24 ore.

PREGĂTIRE
Produsele Baby Fresh Food sunt preparate respectând cele mai înalte standarde de siguranță alimentară, într-un laborator propriu, echipat și utilat respectând normele UE în vigoare. Mâncarea Baby Fresh Food este pregătită urmând rețetele create de medicul nutriționist și aprobate de medicul pediatru, astfel încât să păstreze cea mai mare cantitate posibilă de nutrienți esențiali. Fiecare fel de mâncare are ingredientele, consistența și textura recomandate pentru fiecare etapă de dezvoltare și diversificare.

AMBALARE ȘI ETICHETARE 
Meniurile Baby Fresh Food sunt ambalate corespunzător, respectând normele în vigoare. Eticheta produsului conține lista completă a ingredientelor, astfel încât știi mereu exact ce mânâncă bebelușul tău. Fiecare ambalaj are informații despre termenul de valabilitate al produsului.

LIVRARE ȘI RIDICARE COMENZI
Livrările au tarif 10 lei și se realizează de luni până vineri, în intervalul orar 12:00-17:00, exclusiv în Sectorul 1 si Sectorul 2. Pentru livrari speciale in afara ariei va rugam sa ne scrieti la office@babyfreshfood.ro

Comenzile Baby Fresh Food pot fi ridicate de luni până vineri, în intervalul orar 12:00-17:00, de la sediul nostru din Str. Ion Neculce nr. 67, sector 1, Bucureşti (zona 1 Mai).