Home PageÎntrebări frecvente

Întrebări Frecvente

 • Cum comand?
  Fiecare meniu Baby Fresh Food este pregătit înainte de livrare din ingrediente proaspete, atent selecționate. De aceea, livrăm doar cu precomandă de 24 ore. Precomanda poate fi făcută online, accesând shopul disponibil pe www.babyfreshfood.ro sau prin telefon, la numărul 0758 566 981. Comenzile trebuie plasate până la ora 15:00, pentru livrare sau ridicare în ziua următoare.
 • Unde livrați?
  Livrările Baby Fresh Food au tarif 10 lei și se realizează de luni până vineri, în intervalul orar 11:00-18:00, în zonele: Floreasca, Dorobanți,  Aviației, Bd. Văcărescu, 1 Mai, Primăverii, Ștefan cel Mare, Tei, Victoriei, Titulescu și Băneasa.  Comenzile Baby Fresh Food pot fi ridicate de luni până vineri, în intervalul orar 11:00-18:00, şi de la sediul nostru din Str. Cornescu nr. 5, sector 1, Bucureşti (zona Piața Floreasca).
 • În ce zile faceți livrări?
  Produsele Baby Fresh Food sunt livrate sau pot fi ridicate de la sediu, de luni până vineri, în intervalul orar 11:00 – 18:00. Sâmbăta și duminică nu se ridică/livrează comenzi.
 • Cum plătesc?
  Plata se face în numerar, la livrare. Plasarea comenzii online sau telefonic si confirmarea acesteia reprezintă comanda ferma și implica obligativitate de plată la livrare.
 • Ce ingredinte folosiți?
  Folosim doar ingrediente naturale de la furnizori autorizati. Fiecare fel de mâncare este pregătit folosind doar ingrediente de proveniență naturală: fructe, legume, carne, pește, lactate, ouă, cereale. Produsele Baby Fresh Food nu conțin coloranți, aditivi și conservanți.
 • Care este perioada de valabilitate a produselor?
  Meniurile sunt pregătite înainte de livrare și este recomandat a fi consumate in termen de 24 ore.
 • În funcție de ce criterii sunt compuse meniurile?
  Meniurile propuse, create de medicul nutriționist și aprobate de medicul pediatru, sunt adaptate stadiului de dezvoltare al copiilor și etapelor de diversificare recomandate în alimentația acestora. Meniurile Baby Fresh Food sunt grupate în funcție de vârstă și etape de dezvoltare: 6- 9 luni, 9-12 luni, 12-24 luni, 24 luni +. Pentru a adapta meniul zilnic nevoilor individuale ale bebelușului dumneavoastră, puteți alege din portofoliul de produse, compunând un meniu zilnic personalizat, respectând recomandările medicului pediatru al copilului dumneavoastră.
 • Când este recomandat să înceapă diversificarea?
  OMS (Organizația Mondială a Sănătății) recomandă pentru nou-născuții sănătoși, la termen, alăptarea exclusivă până la vârsta de 6 luni, continuarea alăptării până la vârsta de 2 ani și chiar dincolo de aceasta vârstă în paralel cu diversificarea alimentației cu așa-numitele alimente complementare. Pentru mai multe informatii despre diversificare, va recomandam articolele publicate de medicii specialiști din echipa Baby Fresh Food, în secțiunea Sfatul Medicului. Pentru a adapta meniul zilnic nevoilor individuale ale bebelușului dumneavoastră și sfaturi medicale specifice, vă recomandăm consultarea medicului pediatru al copilului dumneavoastră.