Home PageÎntrebări frecvente

Întrebări Frecvente

 • Cum comand?
  Fiecare comanda Baby Fresh Food este pregătit înainte de livrare din ingrediente proaspete, atent selecționate. Precomanda poate fi făcută prin email la office@babyfreshfood.ro sau prin telefon, la numărul 0758 566 981. Comenzile trebuie plasate cu 2 zile lucratoare inainte de eveniment pentru torturi si cu 4 zile lucratoare inainte de eveniment pentru Foodie Bars.
 • Unde livrați?
  Livrările Baby Fresh Food se realizează de luni până sâmbătă, în intervalul orar 10:00-20:00, în Bucuresti. Costul livrarii este inclus in preturile produselor pentru FoodieBars si torturi de peste 3kg, iar pentru torturile mai mici de 3 kg se percepe un cost de livrare de 20 RON pentru Bucuresti si 30 RON pentru Ilfov..
 • Cum plătesc?
  Plata se face în numerar, la livrare. Plasarea comenzii online sau telefonic si confirmarea acesteia reprezintă comanda ferma și implica obligativitate de plată la livrare.
 • Ce ingrediente folosiți?
  Folosim doar ingrediente 100% naturale. Fiecare tort si fel de mâncare este pregătit folosind doar ingrediente de proveniență naturală: oua, fructe, cereale, legume, carne, lactate. Produsele Baby Fresh Food nu conțin coloranți, aditivi sau conservanți.
 • Care este perioada de valabilitate a produselor?
  Produsele sunt pregătite înainte de livrare și este recomandat a fi consumate in termen de 48 de ore.