Home PageÎntrebări frecvente

Întrebări Frecvente

 • Cum comand?
  Fiecare comanda Baby Fresh Food este pregătit înainte de livrare din ingrediente proaspete, atent selecționate. Precomanda poate fi făcută prin email la office@babyfreshfood.ro sau prin telefon, la numărul 0758 566 981. Comenzile trebuie plasate cu 3 zile inainte de eveniment pentru torturi si cu 5 zile inainte de eveniment pentru Foodie Bars.
 • Unde livrați?
  Livrările Baby Fresh Food se realizează de luni până sâmbătă, în intervalul orar 10:00-20:00, în Bucuresti. Costul livrarii este inclus in preturile produselor pentru FoodieBars si torturi de peste 3kg, iar pentru torturile mai mici de 3 kg se percepe un cost de livrare de 20 RON. Pentru livrari in afara Bucurestiului va rugam sa ne contactati
 • Cum plătesc?
  Plata se face în numerar, la livrare. Plasarea comenzii online sau telefonic si confirmarea acesteia reprezintă comanda ferma și implica obligativitate de plată la livrare.
 • Ce ingredinte folosiți?
  Folosim doar ingrediente naturale de la furnizori autorizati. Fiecare fel de mâncare este pregătit folosind doar ingrediente de proveniență naturală: fructe, legume, carne, pește, lactate, ouă, cereale. Produsele Baby Fresh Food nu conțin coloranți, aditivi și conservanți.
 • Care este perioada de valabilitate a produselor?
  Produsele sunt pregătite înainte de livrare și este recomandat a fi consumate in termen de 48 de ore.
 • În funcție de ce criterii sunt compuse meniurile?
  Meniurile propuse, create de medicul nutriționist și aprobate de medicul pediatru, sunt adaptate stadiului de dezvoltare al copiilor și etapelor de diversificare recomandate în alimentația acestora. Meniurile Baby Fresh Food sunt grupate în funcție de vârstă și etape de dezvoltare: 6- 9 luni, 9-12 luni, 12-24 luni, 24 luni +. Pentru a adapta meniul zilnic nevoilor individuale ale bebelușului dumneavoastră, puteți alege din portofoliul de produse, compunând un meniu zilnic personalizat, respectând recomandările medicului pediatru al copilului dumneavoastră.
 • Când este recomandat să înceapă diversificarea?
  OMS (Organizația Mondială a Sănătății) recomandă pentru nou-născuții sănătoși, la termen, alăptarea exclusivă până la vârsta de 6 luni, continuarea alăptării până la vârsta de 2 ani și chiar dincolo de aceasta vârstă în paralel cu diversificarea alimentației cu așa-numitele alimente complementare. Pentru mai multe informatii despre diversificare, va recomandam articolele publicate de medicii specialiști din echipa Baby Fresh Food, în secțiunea Sfatul Medicului. Pentru a adapta meniul zilnic nevoilor individuale ale bebelușului dumneavoastră și sfaturi medicale specifice, vă recomandăm consultarea medicului pediatru al copilului dumneavoastră.