Torturi fara zahar

Home PageTorturi

TORTURI FĂRĂ ZAHĂR

Prima colecție de torturi fără zahăr pentru copii, din România.

Coconut Berry Bliss, White Forest, Banana Honey, Cherry Blossom, Exotic Cream, Fluffy Banana, Greek Delight, Winter Spice și Smash Cake sunt propunerile specialiștilor Baby Fresh Food pentru părinții care doresc să continue obiceiurile alimentare sănătoase ale copiilor și atunci când aceștia își sărbătoresc primele aniversări sau un alt eveniment special.

Astfel, pentru noua colecție, specialiștii Baby Fresh Food propun blaturi din făină integrală, ovăz, hrișcă sau migdale combinate cu fructe și legume proaspete precum banane, mere și morcovi. Torturile sunt îndulcite natural cu miere, fructe sau sirop de agave, iar decorul fiecărui tort este unul simplu, cu fructe de sezon, acesta putând fi personalizat cu elemente decorative pentru copii.

Din colecție nu lipsește nici senzaționalul Smash Cake, un tort creat special pentru momentul primei aniversări, în care copilul sărbătorit servește propriul tort așa cum își dorește – de cele mai multe ori chiar cu mânuțele.

Pentru cei intoleranti la gluten sau lactoza am creat desertul perfect: Coconut Berry Bliss. Folosind ingrediente precum faina de cocos, faina de mei si smantana de cocos oferim clientilor nostri un tort fara alergeni pentru cei cu celiachie sau intoleranti la proteina din lapte/lactoza.

Pregătite doar din ingrediente naturale, de calitate superioară, fără zahăr sau conservanți, torturile oferă posibilitatea părinților preocupați de sănătatea propriilor copii să păstreze tradiția tortului aniversar fără să-l expună unor produse alimentare pentru care acesta nu este încă pregătit.

Torturile fără zahăr din colecția Baby Fresh Food se lucrează doar cu precomandă de minim trei zile. Comanda minimă este de 2 kg, iar pretul este intre 110 – 130 RON/KG. Torturile pot fi ridicate din str. Ion Neculce 67 de L-V intre 11:00 – 17:00 si Sambata intre 11:00 – 13:00 sau livrate (transport frigorific) de luni până vineri, în sectorul 1 și 2, cu un tarif de 30 lei. Pentru livrări în alte zone vă rugăm să ne contactați pentru o cotație de transport.

Torturile pot fi comandate individual sau alături de meniurile Foodie Bar: mâncare sănătoasă, proaspătă și gustoasă pentru petrecerile copiilor, indiferent de vârsta acestora.